Fryst sallad?

Jag såg den här annonsen på tidningens framsida i fredags

och måste säga att jag inte riktigt fattar idén med den.
Vem vill
1. Värma upp sin sallad i micron?
2. Värma upp sin sallad i micron?
3. Äta micrade salladsblad?
4. Äta micrad sallad?

Om man nu ändå är i affären för att köpa en sån här produkt kan man lika gärna köpa pasta och koka hmma och sedan marinera i pesto eller liknande), lite grönsaker som man gillar, kanske kyckling eller lax och så kan man skaffa en frozzy pack om man nu är rädd för att salladen ska bli dålig på väg till jobbet.

Sen gillar jag varma sallader och tycker att det på sommaren är supergott att koka potatis, hälla på lite god dijondressing och blanda med romansallad, tomater, kyckling och annat som man tycker är gott. Men det är en helt annan sak, fryst sallad- nej tack!

Kommentarer

Populära inlägg